21 oct 2008, 22:16

На И.Х. 

  Poesía » De amor
781 0 2
Сърцето ми е пълно с радост,
очите ми от щастие блестят,
защото аз усещам нежната ти сладост
и сякаш не едно, а хиляди сърца във мен туптят.

Не го разбирам, но и не искам,
не знаейки, усещам твоята магия.
Единствено искам във теб да се притискам.
Но въпреки това отново чувствата си крия.

И все пак - вълшебен с тебе всеки миг е.
Харесвам те такъв, какъвто си.
За тебе всеки стих е.
Но може би - едва ли ще го оцениш.

Ела, хвани ме за ръка -
магията да ти покажа искам,
в гърдите ти да чувствам топлина
и нежно в теб да се притискам.

© Калина Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??