28 mar 2008, 12:56

*** (На жена ми) 

  Poesía » De amor
609 0 3
  ***

                                        На жена ми

Защо за любовта.

Какво за любовта.

 

Познават я

            скъперници, убийци, подлеци,

            лукави хитреци, страхливци,

            танцуващи безумци, черногледци,

понеже ги оборва

и полага

            по очи и по уста

            върху земята

и ги натиска с крак, за да не мърдат,

докато премине

            всичко.

Останалите

                    просто си обичат.

© Константин Делов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??