3 ago 2023, 21:09

„На кафе у Гала“ /Едно TV-Предаване/ 

  Poesía
122 0 0

 

Докато го сърбат,

тъй разбъбрят се, - вкупом всички и всяка

(чак до оглушително врякане),

че превръщат кафето у Гала

в десет бала

                                  дообедно куткудякане.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??