На края на живота продължавам
да търся те във всяка точно тебе
и няма никога да съжалявам,
че те обичам, а ти пък мене - не
На края на живота осъзнавам,
че нямам нищо, щом ти не си до мен
и лутам се без път и пропилявам
последната надежда да съм с теб
На края на живота си спестявам
и болката по други дами да горя
но стига ми това, че съм те познавал
защото зная, че това е привилегия и те... оставям
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados