16 апр. 2017 г., 23:34

На края на живота 

  Поэзия » Любовная
277 2 6

На края на живота продължавам

да търся те във всяка точно тебе

и няма никога да съжалявам,

че те обичам, а ти пък мене - не

 

На края на живота осъзнавам,

че нямам нищо, щом ти не си до мен

и лутам се без път и пропилявам

последната надежда да съм с теб

 

На края на живота си спестявам

и болката по други дами да горя

но стига ми това, че съм те познавал

защото зная, че това е привилегия и те... оставям

 

 

© Борислав тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??