2 nov 2019, 7:48

На къде 

  Poesía
700 3 10

Готова съм за полет и перката върти се...

Във каква посока, моля? Айде, не чуди се!

Не искам посока! Искам във време!

Където е пролет и добри чудеса дремят!

Отивам при тях с космическа скорост!

 Те на моя език ми говорят!

Ще си играем, добро ще творим...

Хубавия си, пролетен дом ще красим...

Ще излъскаме лъчите слънчеви,

Ще изкъпем и накичим гората...

Ще полираме до блясък луната

и ще нашариме цветята!

После, ще навесим люлки

за деца и млади булки.

Ще извадим тамбури и гъдулки

за хора, за кръщенета, за весели раздумки!

Там! Там отлитам! С космическа скорост!

Там всички на моя език си говорят!

 

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??