10 jul 2012, 14:42

На любовта им никой нищо не обясни 

  Poesía » De amor
633 0 12

На любовта им никой нищо не обясни

 

 

Седят един до друг и чувства преливат,

докосват се пламенно, но само с очи.

Думи не стигат, а много искат да кажат,

любовта им млада - гледа ги отстрани.

 

 

Той приближава, ще избухнат гърдите му,

търси в очите ù онова кратичко "Да!".

А тя - вече видяла всеотдайност в очите му,

плахо отстъпва, играе си с любовта.

 

 

Тя го поглежда и се оплита в съмнения,

точно него ли искаше и търсеше до сега.

Приема го, но сега той гори в колебания,

разминават се, без думи ги вини любовта.

 

 

Тя си тръгва в тъга, в душата ù - руини,

той пак е сам, а в сърцето му обич вали.

На любовта им никой нищо не обясни,

оставиха я те там - в самота да сълзи.

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??