26 ene 2011, 21:49

На М. 

  Poesía » De amor
615 0 0

Името - вдлъбнато
в черепната ми кутия.
Буквите - разядени от
ревност и тъга.
Пръстите се запечатаха
в косите ми
като мушица
в капчица смола.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??