16 feb 2006, 23:51

НА МАЙКА МИ 

  Poesía
979 0 1

Аз галя уморената глава,

полегнала на мойто рамо.

Макар и с прошарена вече коса,

ти си тъй красива, мамо!

 

Знам, че пътят ти не е бил лек,

изпълнен с безброй тревоги и безсънни нощи,

за да направиш от мене човек

си вършила всичко и вършиш все още!

 

Вглеждам се в очите ти дълбоки

събрали в себе си мъдростта на годините,

но виждам само рани жестоки,

отнели красотата на младините ти.

 

Аз галя уморената глава,

полегнала за кратко само

и целувам ти нежно ръка

с много, много обич, скъпа мамо!!!

 

 

© Гергана Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • поздравления. хубаво откровения за майката ,която винаги заслужаванай-доброто
Propuestas
: ??:??