2 jul 2010, 7:49

На майка ми, с любов 

  Poesía
2625 0 9

На майка ми, с любов

 

Жадувам за прегръдката ти, мамо...
Мечтая си да седна пак до теб,
да си побъбрим,
да запалим по цигара
и ритуално да отпиваме кафе.
Да ме притиснеш и да ме целунеш,
да ме лекуваш, щом ме заболи,
да съм до теб, когато се тревожиш
и щом се спъна да ме приютиш.
Жадувам за прегръдката ти, мамо,
във миговете на безумна скръб,
в моментите на диво отчаяние
потъвам и не мога да открия път.
Така ми липсва твойта всеотдайност
и все си мисля... някой ден
ще звънне твоя смях отвъд безкрая
и ще се върнеш пак при мен.
Жадувам за прегръдката ти, мамо,
какво от туй, че пролетта дойде.
Аз нямам сили да те върна, мамо,
но нощем идваш в сънищата ми поне.
Жадувам...
за прегръдката ти, мамо.

© Ади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??