Липсваш ни,
когато заспиваме
и когато се събуждаме...
Липсваш ни,
когато се смеем
и когато плачем.
И когато сме заедно,
и когато сме сами
ни липсваш...
И все сме с теб,
а все те няма...
И е пусто, тъжно и боли.
© Таня Панайотова Todos los derechos reservados