20 may 2016, 7:59

На Мама 

  Poesía
360 0 2

Благодаря ти, мамо, че с живот си ме дарила.

Благодаря за това, че ми даде своята закрила.

В мигове тежки ти винаги била си до мен.

Никога не ме остави - дори и за ден.

 

Научи ме как в живота сама да се боря.

И никога да не чакам чужда опора.

Ти ме научи как да обичам,

думи любезни как да изричам.

 

Ти прости ми всяка моя грешка,

научи ме що е обич човешка.

Дари ме с любовта си майчина - безкрайна.

Винаги била си майка Всеотдайна.

 

Благодаря на Бог, че дари ме с Майка добра.

Горда съм да бъда твоя дъщеря!

 

 

© Paola Rey Todos los derechos reservados

Нека всички бъдем благодарни на своите Майки за за това, че правят толкова много саможертви в името на нашето щастие! Благодарение на тях ние сме това, което сме - ХОРА!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, радвам се, че ви харесва
  • И никога да не чакам чужда опора.
    Ти ме научи как да обичам,
    думи любезни как да изричам....

    Поздравления! Хареса ми! Със сигурност ще се гордее с теб ако го прочете!
Propuestas
: ??:??