Благодаря ти, мамо, че с живот си ме дарила.
Благодаря за това, че ми даде своята закрила.
В мигове тежки ти винаги била си до мен.
Никога не ме остави - дори и за ден.
Научи ме как в живота сама да се боря.
И никога да не чакам чужда опора.
Ти ме научи как да обичам,
думи любезни как да изричам.
Ти прости ми всяка моя грешка,
научи ме що е обич човешка.
Дари ме с любовта си майчина - безкрайна.
Винаги била си майка Всеотдайна.
Благодаря на Бог, че дари ме с Майка добра.
Горда съм да бъда твоя дъщеря!
© Paola Rey Всички права запазени