Всчкото злато на белия свят,
стига да можех, щях да ти дам,
и без стотинка ще бъда богат
с купола златен на Божия храм.
Всичките чувства на мойто сърце
свидни, стаявани, ще ти разкрия!
Като врабче - от ръце във ръце -
обич ще дам, прибери я!
© Стефан Todos los derechos reservados