28 abr 2010, 21:59

На масата 

  Poesía » Civil
435 1 1

              НА МАСАТА

 

Хвалбите се пукат от думи–мехури,

уж много сме, а някак - самотни.

Сега от чукундури сме трубадури -

дерем се с нокти, като животни.

 

Наздраве за балканските  нрави,

да отпием, да замезим с фантазии.

И пак на колене да останем прави...

Дано Бог ни пази! Дано ни опази!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??