Спиш като ангелче прекрасно, усмивката ти е като слънце за нас.
Ти си нашият живот, ти си най-голямата любов.
Ти си целият ни свят, ти си муза, ти си смях.
Нашето ангелче си ти прекрасно и без тебе би било ужасно.
Мама и тате много те обичат, за тебе всичко ще направят - те се вричат.
© Нона Маринова Todos los derechos reservados