29 jun 2007, 10:03

НА МОИТЕ ДЕЦА 

  Poesía
1703 0 4

НА МОИТЕ ДЕЦА

Родени сте от страст изпепеляваща.

Родени в златни и щастливи дни.

Вие сте утехата изгаряща,

останала да топли моите дни.

Гласовете звънки от врата ме посрещат.

Гушват ме мъничките ръце.

Четири очички моите срещат

и слънцето огрява моето сърце.

Знам – вие утре ще пораснете.

Бъдещето е пред вас сега, деца.

Но за мене вие ще останете

слънчица блестящи в синева.

Нека Господ пази ви от злото.

Нека дните ви са шарена заря.

Нека пътят ви спокоен е от лошо.

Нека сте щастливи на света.

23.06.2007

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??