НА МОИТЕ ДЕЦА
Родени сте от страст изпепеляваща.
Родени в златни и щастливи дни.
Вие сте утехата изгаряща,
останала да топли моите дни.
Гласовете звънки от врата ме посрещат.
Гушват ме мъничките ръце.
Четири очички моите срещат
и слънцето огрява моето сърце.
Знам – вие утре ще пораснете.
Бъдещето е пред вас сега, деца.
Но за мене вие ще останете
слънчица блестящи в синева.
Нека Господ пази ви от злото.
Нека дните ви са шарена заря.
Нека пътят ви спокоен е от лошо.
Нека сте щастливи на света.
23.06.2007
© Мириам Все права защищены