Още в първият миг
в който те видях!
Че си моята жена -
това разбрах!
Опиянен от любов
те приех в моите прегръдки!
И предприех да сме
заедно, първи стъпки!
В живота си до този момент,
бях видял много жени!
Но ти с твоята вътрешна
красота ме плени!
Всеки път когато си до мен
се чувствам тъй щастлив.
Променям си поведението
и ставам като дете игрив!
Но това е скъпа,
защото съм от теб опиянен!
От твоята прелест пия
и съм тъй въодушевен.
Обичам те!
И винаги ще е така!
Защото ти за мен си
най-прекрасната жена!
Светът е пълен
с много красиви жени.
Различни по характер
и с красиви очи.
Но ти за мен се превърна
в единствената на света!
Която всеки ден топли
и радва моята душа!
Като книга прелиствана,
която с удоволствие всеки ден чета!
Прелиствам страница по страница,
опиянен от любовта!
И колкото повече препрочитам,
откривам в теб нови светове!
Все по-щастлив се чувствам
и все по ми е добре!
Нека нашата любов голяма
да пребъде във вечността!
Аз във вечна любов ти се вричам
и ще бъда с теб до края на света.
И нека любовта
вечно в нас да гори!
И винаги, все така
да правя щастливи твоите очи!
08.02.2022г.
12 стиха
Автор: Венци Вълков
© Венцеслав Вълков Todos los derechos reservados