9.02.2022 г., 7:09 ч.

На моята любима 

  Поезия » Любовна
709 1 0

Още в първият миг

в който те видях!

Че си моята жена - 

това разбрах!

 

Опиянен от любов

те приех в моите прегръдки!

И предприех да сме 

заедно, първи стъпки!

 

В живота си до този момент,

бях видял много жени!

Но ти с твоята вътрешна

красота ме плени!

 

Всеки път когато си до мен

се чувствам тъй щастлив.

Променям си поведението

и ставам като дете игрив!

 

Но това е скъпа,

защото съм от теб опиянен!

От твоята прелест пия

и съм тъй въодушевен.

 

Обичам те! 

И винаги ще е така!

Защото ти за мен си

най-прекрасната жена!

 

Светът е пълен 

с много красиви жени.

Различни по характер

и с красиви очи.

 

Но ти за мен се превърна

в единствената на света!

Която всеки ден топли

и радва моята душа!

 

Като книга прелиствана,

която с удоволствие всеки ден чета!

Прелиствам страница по страница,

опиянен от любовта!

 

И колкото повече препрочитам,

откривам в теб нови светове!

Все по-щастлив се чувствам

и все по ми е добре!

 

Нека нашата любов голяма

да пребъде във вечността!

Аз във вечна любов ти се вричам

и ще бъда с теб до края на света.

 

И нека любовта

вечно в нас да гори!

И винаги, все така

да правя щастливи твоите очи!

 

08.02.2022г.

12 стиха

 

Автор: Венци Вълков

 

 

© Венцеслав Вълков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??