На МОЯТА ЗВЕЗДИЧКА
С благодарност, че ме изтърпя 8030 дни, а и още иска!!! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
Със тебе, скъпа, свързахме си младините,
заедно катерихме хребета на дните
във мигове на радост и на тежка горест
и както казват: "ВЪВ ЗДРАВЕ И ВЪВ БОЛЕСТ"
Побеляхме бавно... И сякаш неусетно
във малка дама превърна се детето.
Годините минават... и после още, още...
Ще ни налегне старостта, с безсънни нощи.
Старостта е привилегия, любима,
не всеки този шанс в живота има.
Но нека да стареем като катедрали,
а не кат скъсан чифт изтъркани сандали!
Накрая, примирен във твоята прегръдка,
заедно да извървим най-трудната си стъпка!
Сълзите нежни със целувки да избърша
и бездиханен от любов до теб да свърша!!!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados
Честита годишнина, приятелю!
Живи и здрави да сте!И много влюбени!
Радвам се от съце на стиха и на Вас.
С много обич и целувки за двама ви.