9 oct 2022, 13:26

На най-прекрасната жена 

  Poesía » De amor
636 0 0

За теб жадувам, за жената,

за ангела на чистите мечти,

за доброто, за светлината,

що желая в живота да блести!

 

Дете, духа ми извиси ти,

затова за идеал мечтая,

той иска волно да лети,

по-красива аз не зная!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??