25 oct 2004, 23:23

На него 

  Poesía
1516 0 1
Твоите очи зелени ме изгарят,когато ги погледна!
Ти си слънцето във моя тъмен ден!
Ти даряваш ме със светлина,дори навън да е ужасна тъмнина!
И казвам ти:Обичай ме,защото те обичам и защото имам нужда от това!
Обичай ме и винаги бъди до мен,защото не искам да остана само спомен в твоя ден!
Искам да си с мен,всяка нощ и всеки ден и сутрин да те будя със целувка,а вечер да заспивам в твоята прегръдка...
Всичко туй звучи ми като приказка,но нека това е нашата приказка и тя да бъде винаги така красива,като нашата любов щастлива!

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??