Oct 25, 2004, 11:23 PM

На него 

  Poetry
1612 0 1
Твоите очи зелени ме изгарят,когато ги погледна!
Ти си слънцето във моя тъмен ден!
Ти даряваш ме със светлина,дори навън да е ужасна тъмнина!
И казвам ти:Обичай ме,защото те обичам и защото имам нужда от това!
Обичай ме и винаги бъди до мен,защото не искам да остана само спомен в твоя ден!
Искам да си с мен,всяка нощ и всеки ден и сутрин да те будя със целувка,а вечер да заспивам в твоята прегръдка...
Всичко туй звучи ми като приказка,но нека това е нашата приказка и тя да бъде винаги така красива,като нашата любов щастлива!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??