Не ранявай никога жена,
която до полуда те обича,
в която тръпне любовта,
щом името ти тя изрича.
Не казвай никога неща,
които неспокоен ще сънуваш,
когато си отиде тихо тя
и все гласа ù ти ще чуваш.
Не вдигай никога ръка
на своето изстрадало момиче -
със болката не тръгва любовта,
тя винаги ще те обича,
но ти мисли, недей я наранява,
цени я, че понася всичко,
любов и вяра само ù дарявай
и тихо ù шепни, че я обичаш...
© Яна Todos los derechos reservados