2 апр. 2014 г., 22:25

На него 

  Поэзия » Любовная
529 0 1

Не ранявай никога жена,

която до полуда те обича,

в която тръпне любовта,

щом името ти тя изрича.

 

Не казвай никога неща,

които неспокоен ще сънуваш,

когато си отиде тихо тя

и все гласа ù ти ще чуваш.

 

Не вдигай никога ръка

на своето изстрадало момиче -

със болката не тръгва любовта,

тя винаги ще те обича,

 

но ти мисли, недей я наранява,

цени я, че понася всичко,

любов и вяра само ù дарявай

и тихо ù шепни, че я обичаш...

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??