17 sept 2008, 11:03

На него 

  Poesía » De amor
623 0 1
 

Видях те в късен час

на безкрайна лятна нощ.

Озари съзнанието ми

със своя блясък и разкош,

а думите ти, тъй сладки и омайни,

направиха миговете ни безкрайни.

 

Седяхме и се вглеждахме един срещу друг,

а аз вече бях уцелена с любовния лък.

Омагьосана от ореховите ти очи,

политах и слизах в бездни, облаци и дълбини.

 

Сгушена на топло в къщи,

с приятен мирис на индрише,

спомените ме обгръщат и се питам

къде сега си ти, мое морско момче.

© Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??