7 sept 2006, 17:08

На Николай 

  Poesía
1277 0 7
Боли ме,че не те посрещнах,
не те прегърнах
преди всичките жени,
да знаеш днес,
че имаш само мене.
За друга да не те боли.

Обичам те и да изтлея
не желая някога
във твойте сетива.
Не искам да съм минало,
пореден блян,поредната
богиня на страстта.

Прощавам ти,че си обичал други,
дори било то повече от мен,
защото всичко губи
смисъл помежду ни
ако не простиш
и ти на мен.

© Инчето Линчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??