7.09.2006 г., 17:08 ч.

На Николай 

  Поезия
1266 0 7
Боли ме,че не те посрещнах,
не те прегърнах
преди всичките жени,
да знаеш днес,
че имаш само мене.
За друга да не те боли.

Обичам те и да изтлея
не желая някога
във твойте сетива.
Не искам да съм минало,
пореден блян,поредната
богиня на страстта.

Прощавам ти,че си обичал други,
дори било то повече от мен,
защото всичко губи
смисъл помежду ни
ако не простиш
и ти на мен.

© Инчето Линчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??