20 nov 2018, 13:56

На Павел Костадинов 

  Poesía
509 1 2

    На Павел Костадинов

 

Съдбата срещна ме веднъж

със един достоен мъж,

може да е дребен – знам,

но е веселяк голям.

 

Той от малкото е хора

дет` работят без умора.

Учениците обича

и класът след него тича

 

Вярно, някой път с досада

търпя поредната тирада,

ту послъгва, ту се хвали,

но да ти мисли зло -Едва ли?

 

Той е страстен меломан,

доста рокендрол е чул.

Коментатор обигран,

на ЦСКА и Ливърпул

 

Чух че родом е от Шумен

и е оправен, и умен.

Възрожденски Даскал Географ,

Павка..... да си жив и здрав!

 

Авт. Весо /худ./

21.01.2016г.

 

 

                      ГАТАНКА

Умен, дребен, веселяк.

Полиглот и особняк.

Прави път дори на мравката.

Що е то?

Това е ...................!

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??