12 jul 2007, 10:39

На Пинче 

  Poesía
663 0 11
          Вдъхновяват те кръчми и брегове каменни...
          Казват, геният много пъти се е прераждал...
          В теб и морето бездънно се дави...
          А поезията ти е свята и пъклена жажда!

          Обсипват те щедро звезди безбожни...
          От светлина и мрак се ослепява
          в твоите стихове.
          Истински до невъзможност!
          Кънти тишината!
          А светът онемява...
  
           12.07.2007

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??