Хей!
Момиче,
защо тъй жално, милно плачеш,
не ти ли стига моята любов.
Не ти ли стига любовта,
която аз за теб отделям,
за която аз сърцето си раздирам.
Не си отивай тъй рано,
не стопявай моята любов,
за да не страдам аз,
за да не умирам,
аз за тебе мисля
и теб обичам аз,
Момиче.
© Юри Todos los derechos reservados