На пряко
Ще те опъна,
като тетива,
ще те опъна,
като струна
ще те опъна
и пусна ли те,
ще завиеш,
ще трептиш
от резонанса.
И ще мечтаеш
за новото опъване.
Нека Бог,
за дявола,
да почне
да се кръсти.
А аз ще впия
в гърдите ти
силните си пръсти!
Ще те опъна,
пък после...
дълго,
дълго
ще си завиждам!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
Готино, поздрави!