Жадувах те за сетен път
и зовях те в тъмнината,
почувствах нежния ти дъх
и усетих топлината.
Копнеех ласките ти пак
и допира на мъжката ти длан.
Не знам защо и как
в мислите си ми
на първи план!
© Стоянка Маринова Todos los derechos reservados