10.03.2009 г., 10:38 ч.

На пръв план 

  Поезия
944 0 3

Жадувах те за сетен път

и зовях те в тъмнината,

почувствах нежния ти дъх

и усетих топлината.

 

Копнеех ласките ти пак

и допира на мъжката ти длан.

Не знам защо и как

в мислите си ми

на първи план!

© Стоянка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??