22 jun 2022, 12:27

Напук! 

  Poesía » De amor
154 0 0

Напук, ще остана тук,

Когато всеки друг те удря със стоманения чук!

Обвинява те, че лесно се огъваш!

След проблем все  се спъваш!

Един да вярва в теб, мисля дава шанс!

На мястото познато да потрепне надеждата за нещо свято!

© Никол Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??