22.06.2022 г., 12:27 ч.

Напук! 

  Поезия » Любовна
153 0 0

Напук, ще остана тук,

Когато всеки друг те удря със стоманения чук!

Обвинява те, че лесно се огъваш!

След проблем все  се спъваш!

Един да вярва в теб, мисля дава шанс!

На мястото познато да потрепне надеждата за нещо свято!

© Никол Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??