19 jun 2012, 10:55

На път 

  Poesía » Filosófica
508 0 0

Как попаднах тук не питам,

нито как да продължа.

Без дори да се замисля,

по пътека аз вървя.

 

Краят някъде се губи,

аз съм сляп да го съзра!

Но това не ми е нужно,

продължавам да вървя.

 

Някой  път приятел нося,

друг ме водят за ръка.

Но дори и сам да крача,

стъпките не си броя!

 

А пътеката не свършва,

всяка стъпка - кръстопът!

Но краката ми не спират,

по инерция вървят!

 

Този път дали го има?

Или ми е в съня?

Но дори да е измислен,

аз не спирам да вървя!

© Матей Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??