14 may 2017, 19:43

На път за Бургас 

  Poesía » De humor
294 0 1

Защо не тръгнах аз с експреса

и с два-три кратки есемеса

да пратя съобщение в Бургас,

че ще пристигна в еди кой си час.

 

А взех  билет за автобуса

по магистрала да ме друса...

Да се потя от жега, като луд.

Да съхна, като хванат паламуд.

 

Обаче съм готов на всичко

за теб, като възлюбен чичко.

Ще дойда аз на твоя топъл бряг,

та ако ще да е зарит със сняг.

 

И скапан в пътя непосилен,

и до последно обезсилен,

със дъх снега пред теб ще го стопя

на твоя пясък кротко да заспя. 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??