Не съм много добра във разделите!
Всъщност, бих казала - никак добра.
Не приличат сълзите на смелите,
успели да скрият тъгата с ръка.
Така че тръгвай, недей ме поглежда
и не надничай през рамо назад.
Там те чака път красиво изглеждащ
и ново начало без болка и страх.
Там те чакат мечти и копнежи,
един различен, примамващ те свят.
Ти сега мълчиш… Глава не навеждай,
а помни ме щастлива (такава и бях).
Не съм много добра във разделите,
така че тръгвай, отпътувай с нощта.
Да, не приличат сълзите на смелите,
но аз не съм смела… Аз съм сама!
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados
Поздрави!