29 may 2019, 15:50

На село 

  Poesía » Civil
544 3 0

На къщата 
мазилката се бели,
живял е някой там
преди,
улуци клюмнали,
глави навели,
проплакват всеки път,
щом завали. 

Обезумяло,
злобни клони вее,
дървото 
във градината отзад,
на покрива червеното 
бледнее,
прозорците
потънали са в мрак.

Марина Йорданова

© Марина Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??