27 sept 2023, 14:46

На сватба 

  Poesía » De amor
199 0 1

На сватба

Не бях поканен, ала аз реших
поне за малко само да те зърна!
Ти бе красива! А дали сгреших ?
Погледна ме, и после се обърна!

Разбирам те, ти имаш  вече мъж!
Аз исках чаша вино да изпия
но всичко в мен се срина изведнъж!
Заплаках и не исках да се крия!

Боли ме и това не е лъжа!
Боли ме и сърцето и душата!
А знам, че с него пак ще си сама!
И аз ще бъда сам със тишината!

Гостите ви вече вдигат тост
за вас! Аз също чаша ще изпия!
След туй ще си отиде този гост
когото от мъжа си ти ще скриеш!

Дано да те обича като мен!
Да е готов да стъпи във жарава!
С целувка да те буди всеки ден!
И всеки ден любов да ти дарява!

26.09.2023 г.

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??