На свечеряване
Когато на свечеряване
усетиш ласката на две ръце.
И онази, притихналата
нежност в погледа,
притаила се в малка сълзичка.
Тогава думите мълчат.
И чуваш тишината да пее.
Иска ти се времето да спре
в шепота на сърце,
наедряло от обич.
В докосващо сливане.
Спряло в стих.
На свечеряване...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados