2 feb 2018, 16:22

На Свети Валентин 

  Poesía » De amor
907 4 7

Едно сърце от фолио

се носи над земята!

То пълно е със хелий

и вятър го подмята.

 

Завижда и ридае

във мен едно сърце!

То също си мечтае

да лети като перце!

 

Да бъде също с някой

на този празник мил!

Дори да е от фолио

и с мъничко винил!

 

Да литнат с него смело,

високо към звездите!

Да сричат смешно с хелий:

- О-би-чам те! Обичам!

 

© Yuri Yovev Todos los derechos reservados

Юри Йовев

La obra participa en el concurso:

Вино и любов »

12 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??