5 jul 2008, 10:56

На светло 

  Poesía
615 0 24


Бързо и крадешком ме целуваш,
допиваш кафето - тръгвайки.
Страх те е - някой може да види -
и после приказки - на тема възраст.
Усмихната те изпращам -  мълком -
без да знам докога.
Апетитът към мен още е вълчи
и ни владее страстта.
В тъпия ъгъл прати суетата,
целуни ме пред всички навън.
Вземи ме на светло - без остатък.
Отведи ме оттука, сбъднат мой сън.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??