На tanq_mezeva(Таня Мезева)
Живее в тебе странница
със спомен от небето...
Превръщаш в песни раните,
покълнали в сърцето.
И с вяра в непреходното
в звездите се оглеждаш...
Проникнала в духовното,
даряваш лъч - надежда.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
с обич за вас.