12 ene 2015, 23:10

На теб 

  Poesía » De amor
537 0 0

Аз съм март, ти - ноември.

Огън и вода. Несъвместими.

Ти  си Слънце, аз пък съм Луна.

Приближени, но не се достигаме.

В онази нощ се срещнахме,

когато Слънцето Луна владее.

Но след това дойде деня 

и те отведе.

© Търм Търм Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??