6 ago 2008, 16:04

На теб 

  Poesía
657 0 5

На теб посвещавам тази моя песен,

на теб, животе чудесен.

На цвета, що мирише нежно,

на мириса, изгубил се безследно,

на псето ми в краката,

на мрака-светлината!

На лая във полето,

на Слънцето в небето.

Прекланям се пред вас,

пред лая в тъмнината,

пред цветята и тревата.

Аз се радвам, възхищавам...

На теб, животе, посвещавам

всеки стих и дума,

всяка мисъл в ума!

И на водата, що ти мие бреговете,

и на зората - цветовете.

На колене ви падам,

пред вас се умилявам,

каквото имам, давам!

 

 

© Никой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??