7 dic 2013, 20:13

На теб - която мисълта ми спираш 

  Poesía » De amor
702 0 2

На теб -

която мисълта ми спираш

и жадното сърце обръщаш,

която погледа ми осветяваш

и блясъка му ти засилваш,

аз давам втори шанс.

 

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??