Dec 7, 2013, 8:13 PM

На теб - която мисълта ми спираш 

  Poetry » Love
726 0 2

На теб -

която мисълта ми спираш

и жадното сърце обръщаш,

която погледа ми осветяваш

и блясъка му ти засилваш,

аз давам втори шанс.

 

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??